Een goed gesprek in Bathmen

Op dinsdagavond 24 april organiseerde de VVD Deventer een politieke borrel voor alle Bathmenaren. Doel van de avond was een nadere kennismaking in een ongedwongen sfeer en het delen van actuele kwesties.

Een scala aan onderwerpen passeerde tijdens de goed bezochte avond de revue. Wethouder Marco Swart stond stil bij de mogelijke komst van een spoorboog rond het dorp en bij het Centrumplan. Door de bezoekers werden onder andere het voorzieningenniveau en het winkelpeil in Bathmen aangekaart. Met veel enthousiasme werden direct enkele proefballonnen opgelaten over hoe het dorp Bathmen zich kan onderscheiden in de regio.

Carmen Hunger, naast raadslid ook nauw betrokken bij de organisatie, kijkt met een positief gevoel terug op de avond: ‘De politieke borrels in de dorpskernen zijn voor mij van grote waarde. ‘Het is niet alleen uitermate nuttig om als raadslid de burger te horen en andersom, maar je kunt ook echt iets doen met zaken waar mensen tegenaan lopen. We gaan deze avonden dus absoluut vaker organiseren.’